M. van der Heijden Autocentrum Zijtaart is al vanaf de oprichting een familiebedrijf. Momenteel werken naast de ouders; Mari en Phil ook twee dochters, Anne en Mimi, en een zoon Teun in het bedrijf. Zij vervullen de functies verkoop, werkplaats chef en after-sales. De overige werkzaamheden worden ingevuld door: 5 monteurs, 1 leerling-monteur en twee schade-herstellers.

historie02Marinus van der HeijdenHistorie
M. van der Heijden Autocentrum Zijtaart B.V. is een universeel autobedrijf, dat is opgericht door Marinus van der Heijden, de vader van Mari. Marinus begon als taxibedrijf en handelde in paardenwagens en bromfietsen. In 1964 startte hij met het eerste autobedrijf in Zijtaart. In 1975 is het bedrijf overgenomen door Mari en Phil. Toen werkte er, naast Mari zelf, nog 4 andere monteurs in het garagebedrijf. In de loop der jaren is het autocentrum uitgegroeid tot een van de grootste universele autobedrijven in de regio Veghel – Uden.

De showroom is al verschillende keren uitgebreid en biedt nu plaats voor minimaal 50 occasions en op het buitenterrein staan er ook nog tientallen occasions. Er is dus volop keuze aan gebruikte auto’s . Mocht de auto die u zoekt er niet bij staan, dan kunnen we altijd voor u op zoek gaan.

In de werkplaats kunt u terecht voor grote en kleine onderhoudsbeurten, apk-keuringen, airco-diensten, technische en elektronische storingen en reparatie werkzaamheden. In geval van auto- of ruit schade zorgt onze schadeafdeling ervoor dat uw auto, na de aanrijding, weer tip top de garage verlaat. Indien gewenst handelen wij het ook af met uw verzekering. 

U bent altijd van harte welkom en de koffie staat altijd voor u klaar.

vlnr: Anne, Phil, Teun, Mari, Mimi
 historie03