M van der Heijden Autocentrum Zijtaart is al vanaf de oprichting in 1964 een waar familiebedrijf.

historie02Marinus van der HeijdenHistorie
M van der Heijden Autocentrum Zijtaart is een universeel Bovag autobedrijf, dat is opgericht door Marinus van der Heijden, opa. Marinus begon als taxibedrijf en handelde in paardenwagens en bromfietsen. In 1964 startte hij met het eerste autobedrijf in Zijtaart. 

In 1975 is het bedrijf overgenomen door Mari en Phil. In de loop der jaren is het autocentrum uitgegroeid tot een van de grootste universele autobedrijven in de regio Veghel – Uden.
Sinds juni 2015 in handen van Teun, Mimi en Anne van der Heijden. De ouders Mari en Phil zijn natuurlijk ook nog werkzaam in het bedrijf.
Teun, Mimi en Anne vervullen de functies van werkplaats chef, werkplaats administratie en algemene administratie. Mari is de verkoper binnen het bedrijf. Daarnaast werken er nog 4 automonteurs, 1 leerling automonteur en 2 schade herstellers in het bedrijf.

Showroom
Onze showroom biedt plaats voor minimaal 50 occasions en op het buitenterrein staan er ook nog tientallen. Er is dus volop keuze aan gebruikte auto’s. U vindt bij ons auto’s in alle merken, prijsklassen, leeftijden etc. Mocht de auto die u zoekt er niet bij staan, dan kunnen we altijd voor u op zoek gaan.

Werkplaats
In onze werkplaats kunt u terecht voor grote en kleine onderhoudsbeurten, apk-keuringen, airco-diensten, technische en elektronische storingen en reparatie werkzaamheden.

  

Schade werkplaats
In geval van auto- en of ruit schade zorgt onze schadeafdeling ervoor dat uw auto, na de aanrijding, weer tip top de garage verlaat. Indien gewenst handelen wij het ook af met uw verzekering.

Graag tot ziens !

U bent van harte welkom en de koffie staat altijd voor u klaar.

vlnr: Anne, Phil, Teun, Mari, Mimi
 historie03